Известие

Collapse
No announcement yet.

Чаткане при движение на скорост!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    ми 15 паунда.. то точно се връзва с БГ цените хвърлих кутииката реално това са рециклирани карета до колкото разбрах... с нова опаковка маншон скоби и грес.
    Не мисля че колегата пази някви тайни по въпроса ...
    Какви са тея агресивни постове? Поведението все едно някой ти е длъжен не е правилно
    Става интересно....винаги трябва малка агресивност за да изкопчиш нещо от някой.Няма да питам вече споко.Ще си търся сам информация както и до сега !
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 14:09.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
      Като си намерил за 15 паунда сподели от къде каква марка-номера на марката.Напиши ,че и другите като им се пребе това каре да знаят какво да търсят.Голяма тайна ли е !!!Ужас
      Разбира се ,че е тайна ,търговец на карета съм....
      Ти повече от мен бързаш ,като че твоята кола ще ремонтирам. Потрай малко ,нека да пристигнат частите и да ги монтирам пък после с информацията.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
        Разбира се ,че е тайна ,търговец на карета съм....
        Ти повече от мен бързаш ,като че твоята кола ще ремонтирам. Потрай малко ,нека да пристигнат частите и да ги монтирам пък после с информацията.
        Ок няма проблем !
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Ши са изтрепИтИ е момчета ...

Ся сериозно, на бензиновата оня ден стана същата работа , обаче аз забелязах нещо друго, кат я настъпя арно .... и спира да чатка , като натисна съединителя пак изчезва.... И си чука , не е като на пластмаса.

В интерес на истината , стана след една доста луда серия от напъвания , отначало помислих че биелните се разтанцуваха

А като цяло и кутия може да е . Аз съм с 3-тата и имам 4-та в мазата.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Оказа се ,че болтовете на вътрешно ляво каре не са затегнати хубаво и се развиха с минимално усилие. Майстора прецени ,че няма смисъл да го сменя и новото каре се върна при продавача. КАРЕТО няма абсолютно никакви маркери и за мен е неизвестна марка. И понеже колата беше в сервиза решиха да сменя и предницата с това ,че се беше разскърцала. Също няма марка ,но колкото дал толкова взел А резултата е ,няма чаткане ,няма тракане ,няма скърцане..... пълна тишина
            Last edited by mochko1; d.m.y г., 19:58.
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic

Comment

Сложи ли ти гайки на болтовете ?
              И незатегнатите болтове и липсата на гайки е следа от келява смяна на съединител

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                Сложи ли ти гайки на болтовете ?
                И незатегнатите болтове и липсата на гайки е следа от келява смяна на съединител
                Болтове не знам дали е слагал и имало ли е преди ,но и майстора каза ,че най-вероятно всичко е ефект от нескопосана смяна на съединителя.
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic

Comment

Working...
                X